Over ons

Donkervoort Nadibaidze Tandartsen is een voortzetting van de voormalige praktijk van tandarts Strang in Geldermalsen en tandartsen Dubbeld en Brüssow in Meteren. Wij praktiseren in een modern pand middenin het centrum van Geldermalsen, boven de kledingzaak Only for Men. In onze praktijk staat een gedreven en deskundig team voor u klaar om zorg te dragen voor u en uw mondgezondheid.
Wij staan voor kwaliteit en optimale dienstverlening en onderscheiden ons van andere praktijken door een persoonlijke benadering en bieden u de beste zorg aan met de meest actuele technieken op wetenschappelijk gebied. Zo werken wij met microscopen (van het merk Zeiss) om tot in de tiende millimeter nauwkeurig te kunnen werken en maken wij gebruik van zeer accurate intra-orale mondscanners, zodat u niet onnodig hoeft te “gipshappen”. Al onze mondzorg professionals krijgen regelmatig bij- en nascholing, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste tandheelkundige ontwikkelingen.

Omdat wij geen onderdeel zijn van een grote “keten-praktijk”, bent u bij ons altijd gegarandeerd dat u een vaste tandarts krijgt en is een persoonlijke benadering gegarandeerd.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom staat preventie bij ons centraal. Iedereen is van harte welkom bij Donkervoort Nadibaidze Tandartsen.

Ons team

Dave Donkervoort

Tandarts

Theodor Nadibaidze

Tandarts

Gertjan Strang

Tandarts

Rajka van leeuwen

Praktijkmanager

Mariya Ivanova

Office manager

Bea Zutekouw

Preventie assistent

Charlaine Romijn

tandartsassistente

Merle van Bruggen

Tandartsassistente

Gonda van der Linden

Tandartsassistente

Bart van den Bosch

Klinisch Prothese Technicus

Angelique Peters

Sterilisatie assistente

Yvonne van Bruggen

Sterilisatie assistent

Kathinka de Jongh

Assistent, administratief medewerker

Henriette van Meeteren

Preventie assistent

Petra Pellegrom

Tandartsassistente

Bel de praktijk