Over ons

Donkervoort Nadibaidze Tandartsen is een voortzetting van de voormalige praktijk van tandarts Strang in Geldermalsen en tandartsen Dubbeld en Brüssow in Meteren. Wij praktiseren in een modern pand middenin het centrum van Geldermalsen, boven de kledingzaak Only for Men. In onze praktijk staat een gedreven en deskundig team voor u klaar om zorg te dragen voor u en uw mondgezondheid.
Wij staan voor kwaliteit en optimale dienstverlening en onderscheiden ons van andere praktijken door een persoonlijke benadering en bieden u de beste zorg aan met de meest actuele technieken op wetenschappelijk gebied. Zo werken wij met microscopen (van het merk Zeiss) om tot in de tiende millimeter nauwkeurig te kunnen werken en maken wij gebruik van zeer accurate intra-orale mondscanners, zodat u niet onnodig hoeft te “gipshappen”. Al onze mondzorg professionals krijgen regelmatig bij- en nascholing, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste tandheelkundige ontwikkelingen.

Omdat wij geen onderdeel zijn van een grote “keten-praktijk”, bent u bij ons altijd gegarandeerd dat u een vaste tandarts krijgt en is een persoonlijke benadering gegarandeerd.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom staat preventie bij ons centraal. Iedereen is van harte welkom bij Donkervoort Nadibaidze Tandartsen.

Ons team

Dave Donkervoort

Tandarts voor orthodontie

Theodor Nadibaidze

Tandarts-implantoloog

Bart van den Bosch

Klinisch Prothese Technicus

Anouk

Mondhygiënist

Nienke

Mondhygiëniste i.o.

Rajka 

Praktijkmanager

Mariya 

Office manager

Kathinka

Receptiemedewerker en tandartsassistent

Henriette

Paro preventie-assistent

Petra

Preventie-assistent  / Orthodontie-assistent

Charlaine

Preventie-assistent / Orthodontie-assistent

Herlinde

Preventie-assistent

Cynthia

Preventie-assistent

Bea

Preventie-assistent

Gonda

Tandartsassistente

Yvonne

Assistent omloop en sterilisatie

Angelique

Assistent omloop en sterilisatie

Bel de praktijk