Over ons

Donkervoort Nadibaidze Tandartsen is een voortzetting van de voormalige praktijk van tandarts Strang in Geldermalsen en tandartsen Dubbeld en Brüssow in Meteren. Wij praktiseren in een modern pand middenin het centrum van Geldermalsen, boven de kledingzaak Only for Men. In onze praktijk staat een gedreven en deskundig team voor u klaar om zorg te dragen voor u en uw mondgezondheid.
Wij staan voor kwaliteit en optimale dienstverlening en onderscheiden ons van andere praktijken door een persoonlijke benadering en bieden u de beste zorg aan met de meest actuele technieken op wetenschappelijk gebied. Zo werken wij met microscopen (van het merk Zeiss) om tot in de tiende millimeter nauwkeurig te kunnen werken en maken wij gebruik van zeer accurate intra-orale mondscanners, zodat u niet onnodig hoeft te “gipshappen”. Al onze mondzorg professionals krijgen regelmatig bij- en nascholing, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste tandheelkundige ontwikkelingen.

Omdat wij geen onderdeel zijn van een grote “keten-praktijk”, bent u bij ons altijd gegarandeerd dat u een vaste tandarts krijgt en is een persoonlijke benadering gegarandeerd.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom staat preventie bij ons centraal. Iedereen is van harte welkom bij Donkervoort Nadibaidze Tandartsen.

Ons team

Dave Donkervoort

Tandarts

Theodor Nadibaidze

Tandarts

Bart van den Bosch

Klinisch Prothese Technicus

Rajka 

Praktijkmanager

Mariya 

Office manager

Bea

Preventie assistent

Charlaine 

tandartsassistente

Gonda 

Tandartsassistente

Henriette 

Preventie assistent

Angelique 

Sterilisatie assistente

Yvonne 

Sterilisatie assistent

Kathinka 

Assistent, administratief medewerker

Petra 

Tandartsassistente

Bel de praktijk